PROJEKAT

Naš sadašnji projekat je stambeni kompleks u naselju Dubrava, brdašcu koje se nalazi u reonu Dobra Voda, između poznatih turističkih mjesta Veliki pijesak i Utjeha.

UP RESIDENCE je pažljivo pozicioniran kako bi obezbjedio svakodnevni mir, ali i sve pogodnosti za neometan, a u potpunosti komforan boravak. Stambeni kompleks sačinjavaju dvije zgrade ukupne bruto površine 4000 m2. Objekti se nalaze tik iznad Jadranske magistrale na dionici Bar-Ulcinj i osim modernih arhitektonskih rješenja i visokog kvaliteta izrade, karakteriše ih nesmetan pogled iz svakog stana, na plažu Veliki pijesak na jednoj strani i Uvalu Petovića, na drugoj.

Stanovi su opremljeni klima uređajima, keramikom i sanitarijama renomiranih proizvođača, kao i najsavremenijom bravarijom sa roletnama na daljinsko otvaranje. Prvu od dvije stambene zgrade čine 30 stambenih jedinica sa jednom spavaćom sobom površina od 29 do 64 m2 i jedan VIP stan površine 140 m2 + 131m2 terase na vrhu zgrade. U dvorištu zgrade obezbijeđeno je po 1 parking mjesto za svaku stambenu jedinicu, a kupac VIP stana dobija i 2 parking mjesta u garaži iz koje lift vodi direktno u stan.