MATERIJALI

UP RESIDENCE zadovoljava najviše standarde gradnje, što doprinosi njegovom dugotrajnom kvalitetu i besprekornom komforu.

Uz izbor prirodnih materijala, velike staklene površine koje pružaju obilje svetlosti, uz najsavremeniju tehnologiju gradnje i poštovanje najviših standarda energetske efikasnosti – ovaj kompleks je po svim svojim karakteristikama idealan životni prostor za svaku savremenu porodicu i za svakog pojedinca. Oni koji žele da biraju kako će izgledati njihov dom, moći će to da ostvare odabirom završnih radova i opreme uz dogovor sa investitorom.

ALUMIL posjeduje jaku međunarodnu prodajnu mrežu u više od 60 zemalja, što im upravo daje kredibilitet i dokazuje da je ALUMIL među najboljim dobavljačima arhitektonskih aluminijumskih sistema, sa proizvodima koji zadovoljavaju najviše zahtjeve. Kako bi osigurali vrhunski kvalitet, testiraju svoje proizvode tokom kompletnog proizvodnog procesa u okviru svojih laboratorija za kontrolu kvaliteta. Model SMARTIA S67 je novi Alumil-ov profil poslednje generacije, koji kombinuje izvrsne performanse termičke izolacije uz visoku konstruktivnu fleksibilnost i izvanredan dizajn

Multi Split system je savršeno riješenje za više prostorija jer obezbjeđuje hlađenje i grijanje u svakoj prostoriji uz postavljanje samo jedne spoljašnje jedinice.

Sigurnosna ulazna vrata visokog kvaliteta.

Unutrašnja vrata su drvena sa štelujućim futerom, furnirana prirodnim furnirima, bajcovana i lakirana providnim poliuretanskim lakovima na vodenoj bazi.

Geberit proizvodi su rezultat savršenog balansa između elegantnog dizajna i izvrsne funkcionalnosti – odgovorno proizvedeni od dugovečnih materijala. Lako se čiste, jednostavni su za rukovanje i povećavaju komfor.

Keramika vrhunskog kvaliteta italijanskog renomiranog proizvođača.

Priključak za kablovsku televiziju, telefon, sistem video nadzora i
sistem video interfona